Ulusal Psikoloji Lisansüstü Öğrencileri Kongresi: Yine Yeni Yeniden temasıyla Eylül 2024 tarihinde Akdeniz Üniversitesi Psikoloji Bölümü ev sahipliğinde gerçekleştirilecektir.

Değerli meslektaşlarımız ve öğrencilerimiz,

Sizleri Akdeniz Üniversitesi Psikoloji Bölümü olarak 2024 yılının Eylül ayında düzenlenecek olan Ulusal Psikoloji Lisansüstü Öğrencileri Kongresine davet etmekten onur duyuyoruz.

Akdeniz Üniversitesi Psikoloji Bölümü ev sahipliğinde gerçekleşmesi planlanan kongre programımızın içeriğinde bilişsel/deneysel psikoloji, endüstri ve örgüt psikolojisi, gelişim psikolojisi, klinik psikoloji ve sosyal psikoloji gibi temel ve uygulamalı alanlardan davetli konuşmacılar, sözlü/poster bildiriler, paneller ve alanında uzman kişilerden alanlara özgü çalıştaylar yer alacaktır.  Kongremize psikolojinin farklı alt alanlarında çalışmalarını sürdüren yüksek lisans ve doktora öğrencilerimiz, belirli kontenjan dahilindeki lisans öğrencilerimiz, araştırmacılar, akademisyenler ve alanda çalışan psikologlar davetlidir. Kongreyi düzenlemekteki temel hedeflerimiz sizlerin katılımıyla meslektaşlarımız ve öğrencilerimiz arasındaki bağların güçlenmesini sağlamak ve psikolojinin alt alanlarındaki bilgilerin paylaşımına katkı sunmaktır.

Kongre ile ilgili bilgileri ve yapılacak güncellemeleri aşağıda linki bulunan kongre web sitesi üzerinden takip edebilirsiniz.

Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Saygılarımızla,

Kongre Başkanı