FEDEK Misyon ve Vizyonu

Fakültemiz, temel ve sosyal bilimlerin evrensel ilkelerinden hareketle, bölüm bünyesindeki öğretim elemanı ve öğrencilerinin uluslararası bir bilinç ve eğilime sahip olmalarını sağlamayı hedeflemektedir. Bu misyondan yola çıkarak, bölüm olarak öğrencilerimizi bugünün olduğu kadar geleceğin dünyasında da başarı koşullarını kavramış bireyler olarak yetiştirmeyi hedeflemektedir. Araştırma faaliyetleri yapmak, bilgi üreten, ürettiği bilgiyi bilimsel yarara dönüştüren, duyarlı, ilgili ve uluslararası konum kazanmış bir bölüm olmak temel ilkelerdir. Bunu yaparken, sosyal bilimler açısından olayların nedenlerini düşünen, uluslararası düzeyde eğitim-öğretim faaliyetlerinde bulunan ve bilimsel üretime katkı sağlayan öğrenciler yetiştirmek bölümün temel misyonudur.

Eklenme tarihi :19.10.2022 13:52:53
Son güncelleme : 19.10.2022 13:52:53